talvetooted

Talvele omase maitsebuketiga ahjulihad ning verivorstid ja -käkid

Kauaküpsetatud

KauaKüpsetatud ahjupraed on tipprestorani kvaliteediga,
õrnad ja mahlased ning valmivad 10-15 minutiga.

Tallepraad

Uus-Meremaalt pärit talleliha ristluu tükk on kuus tundi eelküpsetatud.

 

Praad on maitsestatud küüslaugu, mündi ja erinevate vürtsidega.

Pardikoivad

Granaatõuna balamiko, erinevate vürstide ning ingveriga maitsestatud pardikoivad on kuus tundi eelküpsetatud.

 

Pardikoivad on ka gluteeni-ja glutamaadivabad.

 

Veisepraad

Eellaagerdatud lihaveise liha, millele on lisatud erinevaid maitsetaimi nagu rosmariin, tüümian ja oregano.

 

Veiseliha sobib ideaalselt serveerimiseks nii salatite kui ka küpsetatud juurviljadega.

Rebitav seapraad

Rebitav seapraad ehk pulled pork on väga pehme ja mahlane liha, kuna toodet on eelnevalt madalal temperatuuril küpsetatud 18 tundi.

Liha sobib serveerida burgeri või wrapi vahel, samuti koos riisi, kartuli või erinevate salatitega.

Kaelakarbonaad

Klassikalise eestipärase maitsestusega sea kaelakarbonaadist valmistatud ahjupraad.

 

Praadi on eelküpsetatud 12 tundi, serveerimisvalmis sõltuvalt tüki suurusest 20-30 minutiga.

 

BBQ ribi

Sea küljeribi mõnusas BBQ kastmes. Lisaks annavad maitset ka mesi, veiniäädikas, erinevad vürtsid ja maitsetaimed, sh ka sinep ja seesam.

Ribi on eelküpsetatud 18 tundi, pruunistada ahjus või grillil 10-15 minutit. Liharestorani kvaliteet!

Ahjupraed

Suu saavad soolaseks nii veise- kui ka sealiha austajad,
nii vürtsikamate kui mahedamate maitsete eelistajad.

Seljafileepraad kanepiseemnetega

 

 

Triiburibi

 

 

Kroonpraad

 

 

Ahjupraad juustu ja röstsibulaga

 

 

Ahjupraad kadakamarjadega

 

Sea abatükist valmistatud ahjupraad, mis on parajalt vürtsikas, et tuua esile ka purustatud kadakamarjade maitse.

 

 

Verivorstid

Verivorstid on eestlaste jõululaual alati tähtsal kohal olnud.
Oskari verivorstide valikust leiab igaüks endale meelepärase maitseelamuse.

Verivorst Pöialpoiss suitsulihaga

 

Väikesed verivorstid suitsulihaga, mida on mõnus nosida nii külmalt kui ka soojalt.

Verivorst Pöialpoiss
E-Vaba

 

Väikesed verivorstid, mis maitsevad hästi nii soojalt kui ka külmalt süües.

Verivorst Röstsibulaga
E-vaba

 

Ehtsas lambasooles verivorsti ja e-vaba peekoni suurepärane maitsekooslus.

Hõrgutised

Naudi nii soojalt pearoa kõrvale kui iseseisvalt eelroana.
Suurepärane suutäis mitmete huvitavate maitsete kooslusest!

Ahjuvorst röstsibulaga

 

 

Ahjupadrun

 

Traditsioonilse äädika ja sibulamaitselised väikesed vorstikesed, mis maitsevad ühtemoodi hästi nii soojalt kui ka külmalt.